Over Rouwbegeleiding Zeeland

Welkom bij Rouwbegeleiding Zeeland, waar we begrijpen dat rouw en verlies veel facetten van het leven kunnen raken. Mijn hart ligt in het bieden van liefdevolle begeleiding in deze moeilijke periode.

Over Mij

Hoi, ik ben Maartje Vos-van der Scheer. Samen met mijn man Jorick en twee geweldige kinderen vormen we een hecht gezin. Opgegroeid op het prachtige Irian Jaya, het laatste stukje Indonesië dat nu bekend staat als Papua, heb ik de eenvoud van het leven ervaren, waar rouw en verlies nog verweven zijn met het dagelijkse bestaan.

Sinds 2008 ben ik neergestreken in het prachtige Zeeland, een provincie die ik inmiddels in mijn hart heb gesloten. Wie mij kent, weet dat ik een liefde koester voor planten, wat resulteert in een huis dat overladen is met planten. Wandelen in de natuur, het ontdekken van nieuwe plekken tijdens mijn reizen en het omarmen van diverse culturen behoren tot mijn favoriete bezigheden.
Mijn hart stroomt met liefde voor de ander en een diepgeworteld verlangen om me te verbinden met mensen. Voor mij draait het leven om harmonie, echtheid en bewogenheid. Woorden die mijn levensmotto definiëren. Ik ben niet alleen geïnteresseerd in verhalen, maar vooral in de mensen achter die verhalen. Welkom in mijn wereld, waar liefde, groen en verbondenheid de hoofdrol spelen.

Neem contact op

Benieuwd hoe ik jou kan begeleiden bij rouw en verlies? Neem gerust contact met me op. Ik sta graag voor je klaar met een luisterend oor.